Goede doelen-markt in De Burcht

HOOGEZAND

In woonzorgcentrum De Burcht in Hoogezand wordt zaterdag 21 april een goede doelen-markt gehouden.

Standhouders promoten en verkopen producten ten bate van hun eigen goede doel. De kramen van onder andere de afdeling Woldwijck van Stichting Kindervakantie Besteding H-S, De Toverboom, Samenloop voor Hoop, Kinderen van Roemenië, Stichting Lumina en TESS Unlimited in Guatemala staan in de serre van De Burcht. Het assortiment bestaat uit onder meer kaartjes, boekenleggers, hanging baskets, (handgemaakte) sieraden, warmtezakken, tuinversiering, (polo)shirts, schilderijen en oud-Hollands snoep. Verder staat er een grabbelton, worden poffertjes en suikerspinnen verkocht, wordt een verloting gehouden en is er livemuziek.
De markt duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen