Muziek op schoot in baby- en peutercafé

HOOGEZAND

Muziek staat deze week centraal in het baby- en peutercafé in Midden-Groningen. Het baby- en peutercafé vindt donderdag 19 april plaats in het consultatiebureau in Slochteren en vrijdag 20 april in het consultatiebureau in Hoogezand.

In een kleine groep muziek wordt met en voor de kleintjes muziek gemaakt. Dit gaat in de vorm van (wiege)liedjes, maar vooral met spelletjes en muziek. Met in Hoogezand medewerking van Gerdien Kuipers van het Kielzog Kunstencentrum en Anneke Molenaar in Slochteren. Het baby- en peutercafé, dat is georganiseerd door het consultatiebureau en de bibliotheek, is bedoeld voor ouders met baby’s (en broertjes en zusjes).

Vragen over verzorging

Voor eventuele vragen over de verzorging en ontwikkeling van een baby kunnen bezoekers van het baby-café terecht bij de wijkverpleegkundige of een logopediste.
Het baby- en peutercafé duurt zowel donderdag als vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen