Inloopbijeenkomst over Kindcentrum Hoogezand-West

HOOGEZAND

In de baptistenkerk aan de Erasmus 2a in Hoogezand wordt dinsdag 24 april een inloopbijeenkomst gehouden over Kindcentrum Hoogezand-West.

Waar nu CSG Rehoboth en CBS De Hoeksteen gehuisvest zijn, wordt een nieuw kindcentrum gebouwd. Dit project heeft de werktitel ‘Kindcentrum Hoogezand-West’. CSG Rehoboth gaat naar een andere locatie. De Hoeksteen kan tijdens de bouw van het kindcentrum op de huidige locatie blijven bestaan. In het nieuwe kindcentrum komen uiteindelijk CBS De Hoeksteen, St. Gerardus Majellaschool en de fusieschool van De Schakel en OBS De Tweemaster. Daarnaast wordt nog bekeken hoe de samenwerking met andere partijen als kinderopvang en wijkcentrum kan worden vormgegeven.

Inloopbijeenkomst

Hoewel nog niet alle vragen beantwoord kunnen worden - zo is de planning van de werkzaamheden nog onduidelijk - wil de gemeente Midden-Groningen nu al graag met de wijkbewoners in gesprek. Ze wil inventariseren waarover de bewoners vragen hebben en hoe het liefst geïnformeerd willen worden. Verder zal de gemeente uitleggen waarom voor dit kindcentrum voor deze locatie is gekozen.
De inloopbijeenkomst is dinsdag 24 april van 20.00 tot 21.00 uur.

Auteur

Marc Jansen