Out of tha Box en Roots ’66 in Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN

Out of tha Box treedt vrijdag 20 april op in De Pub van Grand Café Zuidlaren. Zondag 22 april staat een optreden van Roots ’66 geprogrammeerd in Grand Café Zuidlaren.

[caption id="attachment_41678" align="alignright" width="180"] Out of tha Box. Foto: Grand Café Zuidlaren[/caption] Out of tha Box bestaat uit broer Jordy en zus Larissa Wolthuis uit Groningen. Op het repertoire staan nummers van onder meer Will and the People, Ed Sheeran, The Beach Boys, Prince en Michael Jackson. Jordy en Larissa Wolthuis maken hierbij gebruik van onder andere een melodica, een tamboerijn, shakers, gitaar en hun eigen stemmen. Het (gratis) Out of tha Box-optreden begint om 21.00 uur.

Roots ‘66

De in 1986 opgerichte band Roots ’66 - een voortzetting van The Jaguars - bestaat uit Arend Huizinga (gitaar en zang), Johan Hofman (gitaar en zang), Frits Boswijk (basgitaar en zang) en Jan Stuivenberg (drums en zang). De band probeert een overzicht te geven van de muzikale ontwikkelingen en stijlen van de vroege rock ‘n‘ roll tot de Mersey Beat, en via een vleugje Flower Power tot eind jaren zestig. Dit (gratis) optreden begint om 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen