Seizoensopening Museum De Wachter in Zuidlaren

ZUIDLAREN

Museum De Wachter in Zuidlaren trapt zaterdag 21 april het nieuwe seizoen af. Dit seizoen loopt tot en met oktober.

In de winterperiode is noodzakelijk onderhoud verricht en zijn exposities (her)ingericht. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de Imkervereniging Zuidlaren is een permanente tentoonstelling over de imkerij in Zuidlaren ingericht. Deze tentoonstelling wordt zaterdag geopend door de voorzitter van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging.

Gekleurd Grijs

De Wachter doet zowel zaterdag 21 als zaterdag 28 april mee aan het project ‘Gekleurd Grijs’. Dit is een actief cultuurprogramma voor senioren in Drenthe, waarbij verschillende kunstactiviteiten aangeboden worden. Bij Museum de Wachter staat in dit kader het Feest der Herkenning geprogrammeerd, met een rondleiding en een versnapering. Aanmelding: info@dewachter.nl.

Auteur

Marc Jansen