Kennismakingsmarkt werkbedrijf Winsewida in Sappemeer

SAPPEMEER

Werkbedrijf Winsewida houdt zaterdag 21 april een kennismakingsmarkt aan de Rijksweg Oost 139 in Sappemeer.

Op deze markt worden antiek, brocante, curiosa, tuin- en terrasbenodigdheden en werk uit de eigen ateliers verkocht.

Stichting Winsewida

Winsewida is een door Jans Hoving en Gerrit Brink opgericht zorgbedrijf. De stichting biedt mensen met een beperking werkgerelateerde activiteiten aan. Daarbij worden voor elke cliënt veilige omgevingsvoorwaarden gecreëerd. Daarom is er, naast op elk individu aangepaste begeleiding, veel oog voor de dynamiek van het gehele team. Cliënten worden aangemoedigd om mee te denken. De begeleiders zijn weliswaar verantwoordelijk voor het leveren van goede begeleiding, maar cliënten hebben zelf ook verantwoordelijkheid voor hun werkzaamheden. Hoving en Brink zijn van mening dat cliënten op deze manier hun talenten zo optimaal mogelijk benutten. Het werkbedrijf heeft een breed aanbod aan activiteiten, de locatie is rolstoelvriendelijk en vervoer wordt binnen de stichting geregeld. De kennismakingsmarkt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Entree: gratis.
Meer informatie: www.winsewida.nl.

Auteur

Marc Jansen