Kunst op Stee in Midden-Groningen (week 4)

HOOGEZAND

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, heeft voor ouderen in Groningen opnieuw de culturele actiemaand Kunst op Stee georganiseerd.

De hele maand april zijn er kunstzinnige en culturele activiteiten voor senioren in stad en provincie Groningen. De focus in de programmering ligt dit jaar op de regio’s Midden-Groningen, het Hogeland, Westerwolde en Oldambt.

Laatste week

Voor de vierde (en laatste) week van april zijn vele activiteiten georganiseerd in Midden-Groningen. Pianiste Anne Mak en accordeonist Wim Lever presenteren maandag 23 april een ochtend vol muzikale herinneringen in het Ufenkshuis in Siddeburen. Hierbij komen liedjes van vroeger en bekende en minder bekende melodieën uit de populaire en klassieke muziek voorbij. Entree: 5 euro. Aanmelden: info@kielzog.nl of 0598-373777.

Ukelele

Domi Aerts en Harvey Mercera geven dinsdag 24 april in het Grand Café van het Kielzog in Hoogezand een workshop ‘Ukelele’. Deelname kost 5 euro. Aanmelden: info@kielzog.nl of 0598-373777.

Kennismaken met acrylverf

Woensdag 25 april staat een kennismakingsworkshop ‘Acrylverf’ geprogrammeerd in het atelier van Maaike Nijlunsing in Noordbroek. Deelname kost 20 euro. Aanmelden: maaikenijlunsing@gmail.com of 06-55853409.
Programmaboekjes zijn te verkrijgen bij lokale bibliotheken en dorpshuizen. Het programma staat ook op kunstopstee.nl.

Auteur

Marc Jansen