Winkeliers Martenshoek verblijden moeders met ontbijt

HOOGEZAND

Herma Westerdiep uit Harkstede, Judith Doornbos-Ruchti uit Kropswolde, Coby Nieborg uit Hoogezand en Joyce Leeuwis uit Kolham zijn door de winkeliers uit Winkelcentrum Martenshoek (WiMa) getrakteerd op een moederdagontbijt.

Het door Bakker Meijer bereide ontbijt werd zondagochtend door Remie Groenveld van Loods 51 en Henny Koning van Veerkamp Mannenmode bezorgd.

De 4 moeders kregen bovendien een cadeaubon van 50 euro, te besteden bij 1 van de WiMa-winkeliers, cadeau.

Moederdagactie

Westerdiep, Doornbos, Niebor en Leeuwis waren de 4 winnaressen van de moederdagactie van de WiMa-winkeliers. Wie tussen 2 en 9 mei iets kocht bij een van de deelnemende winkeliers, kon bij deze winkeliers een bon invullen én inleveren. Met deze bon maakte de klant vervolgens kans op het moederdagontbijt.


Auteur

Marc Jansen