Zomertuinenmarathon Het Tuinpad Op

KOLHAM

Stichting Het Tuinpad Op heeft voor zaterdag 16 en zondag 17 juni een zomertuinenmarathon georganiseerd.

Tuinliefhebbers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur zonder afspraak een selectie van de 130 bij deze stichting aangesloten tuin bezoeken. Onder de deelnemende tuinen: De Tuinerie aan de Vrouwenlaan Voor 12 in Kolham, de tuin van Jan F. Nauta en Sible de Blaauw aan de Noorderweg 35 in Slochteren en Het Scheperslaantje aan de Esweg 48 in Midlaren.

Het Tuinpad Op

Stichting Het Tuinpad Op stelt zich tot doel bezienswaardige particuliere tuinen in Groningen, Drenthe en Noordwest-Duitsland voor publiek toegankelijk te maken en op deze wijze zowel de tuincultuur te bevorderen alsook grensoverschrijdende contacten te stimuleren.

Zie www.hettuinpadop.nl voor een overzicht van de deelnemende tuinen.


Auteur

Marc Jansen