Concertrepetitie Capriccio Clarinet Orchestra in Kielzog

HOOGEZAND

Het Capriccio Clarinet Orchest heeft zondag 17 juni een concertrepetitie in het Kielzog in Hoogezand. Deze repetitie, die om 15.00 uur begint, is toegankelijk voor publiek.

In deze concertrepetitie spelen Capriccio en de solisten Bart de Kater en Jesse Faber, beiden op de bassethoorn, het nieuwe werk ‘Concertino for Two Basset Horns and Clarinet Orchestra’ van de Amerikaanse componist Sean Osborn.

Wereldpremière

Dit werk speciaal voor Capriccio en de solisten geschreven werk beleeft begin juli zijn wereldpremière tijdens het ClarinetFest Festival in het Belgische Oostende. De concertrepetitie hoort bij de intensieve voorbereiding van orkest en solisten op het optreden op dit festival.

Toelichting

John de Beer en de solisten geven tijdens de concertrepetitie een toelichting op het werk en op het instrument de bassethoorn.

De concertrepetitie wordt bovendien opgenomen door AE Audio Productions uit Muntendam.