Spoorwegmuseum zoekt nieuwe vrijwilligers

ZUIDBROEK

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) in Zuidbroek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Het museum zoekt voor verschillende werkzaamheden nieuwe medewerkers. Bijvoorbeeld voor het meehelpen met administratieve werkzaamheden, het registreren en administreren van de collectie, het inrichten van exposities of het organiseren van evenementen.

Ook de technische dienst heeft behoefte aan extra handjes. Wie liever als suppoost, receptionist of in de catering werkt, kan ook bij het NNTTM terecht.

Museum

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum bevindt zich ín het station. Het museum is iedere zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Groepen kunnen op afspraak in het museum terecht.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie langskomen, mailen (info@nnttm.nl) of een blik werpen op www.nnttm.nl/vrijwilligers.


Auteur

Marc Jansen Redacteur