Jaarmarkt met vliegerfestival in Woldwijck

HOOGEZAND

Buurtvereniging Woldwijck uit Hoogezand heeft voor de 6de keer een jaarmarkt georganiseerd. Dit evenement vindt zaterdag 14 juli van 13.00 tot 20.00 uur plaats aan de Zuiderkroon in Hoogezand.

Hoofdingrediënt van de jaarmarkt is de warenmarkt met meer dan 50 kramen. Verder geven medewerkers van Dierentehuis Ter Marse informatie over de dierenambulance, geeft scoutinggroep De Trappers (interactieve) demonstraties, laat Black Arrow het publiek kennismaken met handboogschieten en vertellen vrijwilligers van FVV iets over hun favoriete voetbalvereniging.

Vliegerfestival

Vliegerclub Stijgkracht uit Emmen lardeert de jarenmarkt met een vliegerfestival. Niet alleen komen de Emmenaren met een grote verscheidenheid aan grote en kleine vliegers naar Hoogezand, ze geven ook uitleg over het (zelf) maken van een vlieger. Bovendien worden vliegers verkocht.

Kraamhouders uit verschillende culturen zorgen voor de hapjes en de drankjes, terwijl XL-RadioFM.com de muziek verzorgt. Ook staan enkele liveoptredens, van onder meer Billy de Bruijn, geprogrammeerd.

De jongste jeugd kan zich uitleven op een springkussen, de iets oudere jeugd op een rodeostier.


Auteur

Marc Jansen