Veel livemuziek in Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN

Grand Café Zuidlaren is het hele weekend toneel van livemuziek.

Jelle Mulder en Gino Jansen bijten vrijdag 13 juli het spits af in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Zij spelen werk van Mulders binnenkort te verschijnen debuutalbum ‘Find your way’. Singer-songwriter Jelle Mulder tekende voor de teksten, producer/ componist en multi-instrument Gino Mulder - bekend van Fox the Fox (’Precious Little Diamond’) - nam de composities en de muziek voor zijn rekening. De songs variëren van funk en soul tot bluesy ballads. Het optreden begint om 21.00 uur. Entree: gratis.

Zaterdag 14 juli is Grand Café Zuidlaren 1 van de horecagelegenheden die de Muzieknacht Zuidlaren mogelijk maken. Met een optreden van coverband Rits.

Zondag 15 juli staat in de ochtenduren (11.00 - 12.30 uur) De Dames geprogrammeerd. Het vrouwenkoor geeft een voorproefje van het theaterprogramma dat het momenteel instudeert. Thema is: ‘Vrouw’. Ook dit optreden is gratis.

De reeks wordt zondagmiddag 15 juli afgesloten met een optreden van The Mississippi Kings. Zanger/ gitarist Ronald Schoonveld, mondharmonicaspeler Steven Elings, zanger/ bassist Ton Töben en drummer Karstjan Kremer hebben de aloude Deltablues en de Chicagoblues uit de jaren ‘50 en ‘60 als voorname inspiratiebronnen. Naast eigen werk spelen zij muziek van bluesgrootheden zoals Robert Johnson, Bukka White, Mississippi Fred McDowell en Robert Lee Burnside. Aanvang: 16.00 uur. Entree: gratis.


Auteur

Marc Jansen Redacteur