Stimulans Sappemeer maakt muziekmeubel voor Baptisten Gemeente Hoogezand West

HOOGEZAND

Trots staan Inge, Marc en Donny van de dagbesteding van Stimulans Sappemeer achter ‘hun’ muziekmeubel.

Het grote meubel dat ze samen met werkmeester Gerrit-Jan Dijk vanaf een tekening gebouwd hebben. Weken hebben ze aan het project gewerkt en woensdag 18 juli werd het meubel officieel overgedragen aan opdrachtgever Baptisten Gemeente Hoogezand West.

Moderniseren

De baptistengemeente heeft het afgelopen jaar veel werk verzet om het kerkgebouw aan de Erasmusweg in Hoogezand te moderniseren. Zo is de zaal geverfd, zijn de oude kerkbanken en de vloerbedekking vervangen, is het voegwerk van de gevels hersteld en wordt de kerk buitenom geschilderd.

Muziekmeubel

De voor de uitvoering van deze veranderingen verantwoordelijke werkgroep gaf bovendien Stimulans de opdracht een nieuw muziekmeubel voor de kerk te maken. Een meubel met daarin alle apparaten die nodig zijn voor aansturing van licht en geluid tijdens de kerkdienst.

Het zware muziekmeubel werd woensdagmiddag met vereende krachten naar binnen gebracht, op z’n plek gezet en ingericht. Beide partijen zijn blij met de samenwerking en het behaalde resultaat.