Jong FC Groningen oefent opnieuw in Zuidlaarderveen

ZUIDLAARDERVEEN

Jong FC Groningen speelt zaterdag 4 augustus een oefenwedstrijd op sportpark De Zaandorre in Zuidlaarderveen.

De ploeg van Alfons Arts kruist de degens met Kozakken Boys, de voormalige ploeg van FC Groningen-hoofdtrainer Danny Buijs. De club uit Werkendam greep vorig seizoen net naast het kampioenschap van de Tweede Divisie.

HHC Hardenberg

Afgelopen zaterdag speelden FC Groningens beloften ook al een oefenwedstrijd op het prima geprepareerde veld van VV Zuidlaarderveen. De ploeg van Alfons Arts won toen met 2-0 van Tweede Divisionist HHC Hardenberg.

Doelpuntenmakers (in de tweede helft) waren de Mexicaan Uriel Antuna en de jonge Delfzijlster Daniel van Kaam.

De wedstrijd tegen Kozakken Boys begint om 12.30 uur. Entree (en parkeren): gratis.


Auteur

Marc Jansen Redacteur