HS-krant mee op vakantie | Op de tribune van de Hungaroring

HOOGEZAND

De HS-krant publiceert in de vakantieperiode wekelijks een foto van een lezer die op zijn of haar vakantieadres de HS-krant (print of online) leest.

Bovenstaande foto is van Joyce van der Sluis uit Foxhol. Zij las de HS-krant op de tribune van de Hungaroring in Hongarije. Ze liet zich daarbij niet afleiden door het ‘geweld’ van de Formule 1.

Spelregels

Wil jij ook meedoen? De spelregels zijn simpel. Je stopt een (recente) HS-krant in je koffer, zoekt op je vakantiebestemming een ludiek plekje en laat je daar met de krant fotograferen; een selfie maken kan uiteraard ook.

Alternatief is de HS-krant op locatie online te lezen, bijvoorbeeld op de tablet. Dit moet wel goed zichtbaar zijn op de foto.

De voorkeur gaat in beide gevallen uit naar een zogenaamde liggende foto.

E-mail

Stuur het resultaat (minimaal 500 kB, maximaal 10 Mb) vervolgens per e-mail naar hskrant@ndcmediagroep.nl. Vergeet daarbij niet je naam, adres, vakantiebestemming en een korte beschrijving van het 'ludieke plekje' door te geven.

Aan het einde van de vakantieperiode kiest een jury de 4 leukste foto's uit, 2 nummers 1, een nummer 2 en een nummer 3. Voor de winnaars stellen Van der Klei Optiek, Veerkamp Mannenmode, Kaashuis Wrongel en Alwijn Wijnerij Slijterij respectievelijk een waardebon van maximaal 100 euro voor een zonnebril naar keuze, een modecheque van 100 euro, een Wrongel-cadeaukaart ter waarde van 50 euro en een Spaans pakketje ter waarde van 20 euro beschikbaar.

Toestemming

Wie een foto voor deze rubriek aanlevert, geeft daarmee automatisch toestemming voor plaatsing van deze foto in de papieren krant, op de website en op Facebook.

De foto's kunnen tot en met maandag 3 september ingezonden worden.


Auteur

Marc Jansen Redacteur