Open repetitie bij de Famondio Singers

FOXHOL

De Famondio Singers zijn gestart met de repetities voor hun decemberconcert. Het koor oefent in De Klabbe in Foxhol. Voor alle stemgroepen is plaats voor nieuwe leden. Daarom houdt het koor een open repetitie op 10 september van acht tot tien uur.

The Famondio Singers is een groep zangeressen en zangers die a capella zingen en zoveel mogelijk close harmony gearrangeerde nummers op het repertoire hebben staan. De huidige koorleden komen niet alleen uit Hoogezand maar uit de hele regio. Van Veendam tot Gieterveen en van Paterswolde tot Zuidbroek.

Onder leiding van dirigente Ellen Klopstra wordt gewerkt aan het instuderen van onder andere Can’t Help Falling In Love, Viva La Vida, Java Jive, Have Yourself A Merry Little Christmas en Carol of the Bells. Ook bieden de Famondio Singers de mogelijkheid om tot de kerstvakantie mee te doen als project koorlid. Het project waar nu aan wordt gewerkt is een kerstconcert in december. Opgeven kan via de site famondiosingers.nl of bel Jan Weishaupt (0653735242).