Repaircafé: gezelligheid en repareren tegelijk

HARKSTEDE

De tweede zaterdag van september is er een Rondje Harkstede. Dan zijn diverse locaties in Harkstede voor publiek geopend en is er ook weer een Repair Café.

De reparateurs van Repair Café staan 8 september klaar op de locatie Cosis Ons Hertenkamp, Appelhof 32, van 1 tot 4 uur ‘s middags. Onder het motto Weggooien? Mooi niet! worden kapotte spulletjes waaronder kleding, speelgoed, meubels en apparaten gerepareerd en een nieuw leven gegeven. Repair Café is ook nog eens gezellig. Want een kopje koffie staat klaar en er is ruimte voor een praatje.

Ook zonder reparatie is iedereen welkom. Kinderen mee? Geen probleem. Die kunnen spelen in de speeltuin of bij de dieren van de kinderboerderij. „Ben je zelf handig en zou je als reparateur aan willen sluiten? Dat kan. Stuur een mail naar voorzitter@dorpsbelangenharkstede.nl of kom langs op 8 september”, aldus de organisatie.