Foodfestival in Slochteren

SLOCHTEREN

Kijken, proeven en beleven op een sfeervolle locatie.

Groots openluchtrestaurant

De gazons rondom het landgoed zijn drie dagen lang een groots openluchtrestaurant. Samen proeven van Griekse specialiteiten, Scandinavische delicatessen, Franse lekkernijen, Indonesische hapjes, Italiaanse bollen, Arabische bites, Mediterane specialiteiten en Gronings goed.

Lifestyle fair

Culinair Fraeylema is ook een fair met een interessant aanbod op het gebied van lifestyle. Van tweedehands kookboeken tot kunst en sieraden. Van hamamdoeken tot potten, pannen en servies. Van mooie bloemstukken en fietsen tot culinaire reizen. „Laat je inspireren door trendy leuke dingen voor je huis, tuin en jezelf.”

Informatie over alle standhouders vind je op www.culinair-fraeylema.nl.

Gratis kinderprogramma

Natuurlijk is er ook aan de jongste bezoekers gedacht. Zij kunnen net als vroeger spelevaren door de borggracht, meedoen aan Oudhollandse spelletjes en ouderwetse wafels versieren. Een heuse waarzegger zit klaar om de toekomst te voorspellen.

Culinair Fraeylema wordt voor de achtste keer georganiseerd door Lionsclub Skiramere Slochteren en de kinderactiviteiten door de Leoclub Groningen.

Dit jaar is het concept vernieuwd. Bezoek borg, expositie, wandelbos en culinaire lifestyle fair kost slechts 5 euro per persoon; kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

„Door langs te komen en volop te genieten van het lekkers en het moois draag je ook nog eens bij aan de goede doelen”, besluit de organisatie.