Kielzog Koorschool begint actief aan het nieuwe seizoen

HOOGEZAND

2 docenten van de Kielzog Koorschool maken in de week van 10 tot en met 14 september een rondje langs alle basisscholen in Hoogezand en Sappemeer.

De docenten zingen liedjes met de kinderen van groep 4. Vervolgens worden alle kinderen uitgenodigd om op vrijdag 14 september naar de Damkerk in Hoogezand te komen om daar met een groot kinderkoor op te treden voor alle ouders.

Deze presentatie begint om 18.30 en duurt tot 19.15 uur. Toegang is gratis.

Kinderkoor en vrouwenkoor

Zaterdag 15 september geven het kinderkoor en het vrouwenkoor van de Kielzog Koorschool een concert in de dorpskerk in Kropswolde. De koren maken een muzikale reis naar Scandinavië. De reis begint in Nederland. Via Frankrijk, Spanje en Italië komen de koren aan in de Scandinavië.

Het programma begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. De muzikale begeleiding is in handen van Wim van de Laar en Lukas Jan Schoonbeek. De muzikale begeleiding is in handen van Wim van de Laar en Johanan Havinga. De entree bedraagt € 7,50.

Jeugdkoor en jongerenkoor

Jeugdkoor en jongerenkoor van de Kielzog Koorschool geven zaterdag 22 september een concert in de dorpskerk in Kropswolde. Op het programma staan Engelse koormuziek, muziek uit de opera Carmen van Bizet en O Fortuna van Carl Orff.

Dit concert begint eveneens om 19.00 uur. De muzikale begeleiding is in handen van Wim van de Laar en Lukas Jan Schoonbeek. De entree bedraagt € 7,50.


Auteur

Marc Jansen Redacteur