Lifestylebeurs 50+ jubilerende POSO met Alex Vissering

HOOGEZAND

Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand vormt vrijdag 5 oktober het decor voor de Lifestylebeurs 50+. Deze door POSO (Stichting Plaatselijk Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties) staat voor het 8ste opeenvolgende jaar op de agenda.

Meer dan 70 organisaties geven informatie over hun activiteiten op het gebied van gezondheid, kunst en cultuur, ontspanning, wonen, notariële zaken, vervoer, computeropleidingen, tuinonderhoud, bloemschikken, muziek, fietsen, sport, boeken, financiën, maaltijdvoorziening, verkeer en verhuizen.

Bezoekers kunnen bovendien en hun gezondheid laten testen. Verder worden hapjes geserveerd en houdt Kledingbank Maxima 2 kleine modeshows.

Alex Vissering

Als klap op de vuurpijl heeft de jubilerende POSO - ze bestaat dit jaar 25 jaar - de Groninger troubadour Alex Vissering vastgelegd. Vissering zorgt met een optreden voor een feestelijke afsluiting van de beurs.

De Lifestylebeurs 50+ duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis.


Auteur

Marc Jansen Redacteur