Bridgeclub viert 65-jarig bestaan

HOOGEZAND

Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer heeft zaterdag het 65-jarig bestaan gevierd. Dat deed de bridgeclub met vertier én een bridgedrive in Hotel Faber in Hoogezand .

Nadat de leden een kopje koffie met een gebakje hadden gekregen, blikte voorzitter Hans Ubbink in zijn openingstoespraak onder meer terug op de ontstaansgeschiedenis van de club. Hij haalde daarbij de woorden van de ereleden Cees en Gerda Vermeer aan: “Wie niet in zijn jeugd leert bridgen, investeert niet in de toekomst.”

Jubileumdrive

Vervolgens verwoordden Corry Dietvorst en Geesje Bosma dichtend en rijmend het wel en wee van een bridgeclub, waarna de eerste ronde van de jubileumdrive afgewerkt werd. Mello Vegter trakteerde de bridgers daarbij op een verhaal over de geschiedenis van de middenstand in de vroegere gemeente Hoogezand-Sappemeer. Daarna genoten de bridgers van een buffet, waarna de volgende bridgeronde geprogrammeerd stond. Hierop volgde een muzikaal programma waarin een keur van artiesten die ooit bij Hotel Faber de revue passeerden.

De jubileumdrive werd gewonnen door Eva Anspach en Els Rijkmans. De bridgeparen Hendrik Hartog/ Jan Tammeling en Petra van Dreven/ Jennie Eewolde werden respectievelijk 2de en 3de.


Auteur

Marc Jansen Redacteur