Danny Bryant hoofdact 3de Woodgrain BluesRockNight

HOOGEZAND

Bluesrockband Woodgrain heeft voor de 3de keer een BluesRockNight georganiseerd. Deze Woodgrain BluesRockNight vindt zaterdag 17 november plaats in het Kielzog Theater in Hoogezand.

Toen Woodgrain in 2016 5 jaar op het podium stond, vond de band het tijd voor een feestje: een BluesRockNight in Muziekcafé De Tibbe in Sappemeer.

Hoofdact was Lefthand Freddy. Verder kwam een aantal bevriende bands optreden. Een volle zaal was het gevolg.

Omdat de bezoekers aangaven graag een vervolg te zien, vond in 2017 een tweede BluesRockNight plaats. Hoofdact was The Veldman Brothers.

Kielzog

Omdat het opnieuw een succes was, staat dit jaar de 3de Woodgrain BluesRockNight geprogrammeerd. De band wilde evenwel een groter podum, om ook grotere artiesten aan te trekken.

Na kort overleg met directeur Ids Dijkstra van Theater Kielzog, gaat Woodgrain BluesRockNight verder in Theater Kielzog in Hoogezand.

“Het is een mooie stap, 2 keer zoveel mensen, een schitterend podium waar grote artiesten niet misstaan en we blijven ook nog eens in Hoogezand”, meldt Woodgrain-frontman Ian Bodewes.

Danny Bryant

Aan ‘grotere artiesten’ zal het dit jaar dan ook niet ontbreken. Headliner is Danny Bryant uit Engeland. Een jonge Blues-gitarist, geboren in Royston.

Zijn nieuwe album ‘Revelation’ staat hoog in de lijsten op Amazon en iTunes.

Lees verder na de video.

Uit België komt Joost De Lange BluesRockExperience naar Hoogezand. The Sidekicks, Blues Avenue Revisited & GG and the Cruisers maken de line-up compleet.

En uiteraard zal Woodgrain (foto hieronder) zelf ook iets van zijn repertoire laten horen.

Lees verder na de foto (©Jan Lenting).

Aanvang: 20.00 uur. Kaarten (à € 17,50) zijn verkrijgbaar via www.kielzog.nl, bij Kielzog aan de balie en bij CD/Vinyl/DVD Evelyn Novacek.


Auteur

Marc Jansen Redacteur