Woordtalenten in Hotel Faber in Hoogezand

HOOGEZAND

Hotel Faber in Hoogezand is vrijdag 26 oktober toneel van ‘Woordtalenten’.

Dit is een door Gerard Rozeboom uit Sappemeer georganiseerd open podium voor woordkunstenaars (schrijvers en dichters).

Op het programma staan voordrachten van Lilian Zielstra, Rob Rosendahl, Laura Mijnders, Remda Spoelstra, Marion Spronk, Hans & Bianca, Dieneke Bronsema, Bianca Holst, Michiel Teeuw, Janneke Wiersema, Henk Puister, Anneloes Sloot, Joyce Bodewes, Hubert Klaver, Yvonne Haitsma, Marleen Hes, Ymke Mulder-van Heek, Tineke Boersema en Gerard Rozeboom.

Lilian Zielstra is stadsdichter Groningen, terwijl Bianca Holst onlangs is benoemd tot stadsdichter van de gemeente Oldambt.

Woordtalenten

Het open podium ‘Woordtalenten’ staat voor de 2de keer op de agenda. Hotel Faber is enthousiast. “Graag werken wij weer samen met organisator Gerard Rozeboom. Het belooft een gezellige avond te worden met proza, poëzie en muziek. Verschillende schrijvers en dichters uit de regio, maar ook daarbuiten zullen te horen en te zien zijn in Hotel Faber. Na afloop kan in het café gezellig nagepraat worden”, belooft Frank Faber.

Eltje Doddema

De presentatie van ‘Woordtalenten’ is in handen van Eltje Doddema uit Harkstede. Hij is ook presentator van het Slochter Vertelcafé en ‘Winterdichters’ in Bibliotheek Hoogezand. Daarnaast vormt hij met Harm Tabak het muziekduo Veur De Wind en speelt hij in de Groningse band Twij Körten Twij Langen.

Krzysztof Groen

Krzysztof Groen tekent voor de muzikale omlijsting. De zanger bracht vorig jaar zijn Groningstalige album Noar De Volgende Ronde uit, met liedteksten geschreven door Henk Puister.

Lees verder na de video.

Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.


Auteur

Marc Jansen Redacteur