Kielzog verkoopt uit voor Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer

HOOGEZAND

Een uitverkocht Kielzog Theater in Hoogezand vormde zondag het decor voor het 24ste Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer.

Met optredens van onder anderen Petar Maric, de uit Belgrado afkomstige 4-voudig winnaar van de Coupe Mondiale van de Confédération Internationale des Accordéonistes, de Belg Roger Pluymers en Wouter de Polkaman (Wouter Vinckers) uit Sappemeer.

Organisator Adri Kruijer had zelf weinig tijd om te genieten. “Dat doe ik pas als ik de video-opnames terugkijk. Maar het publiek toonde zich na afloop heel dankbaar en vertelde me te hebben genoten van de muziek en de gezelligheid.”

Kruijer richt zich nu op zondag 13 oktober 2019. Dan vindt de 25ste editie van zijn festival plaats. “Ik heb het draaiboek al klaar.”

Lees meer:


Auteur

Marc Jansen Redacteur