Gedaanteverwisseling interieur clubhuis VV Hoogezand

HOOGEZAND

Het interieur van De Kalkhoven, het clubhuis van VV Hoogezand, ondergaat medio december een gedaanteverwisseling.

Al het meubilair in het clubhuis wordt vervangen. De kantine krijgt zwarte (sta)tafels en rode stoelen en barkrukken. De bar krijgt eveneens de clubkleuren rood en zwart. De lampen zijn (deels) al vervangen door rode lampen.

Presentatiegids

Een en ander staat in de op korte termijn te verschijnen presentatiegids 2018/ 2019 van de voetbalvereniging. Verder in deze gids onder meer interviews met de 'echte Hoogezand-familie Kesimaat', het trouwste lid Willem Kruissel en de naar Hoogezand teruggekeerde goalgetter Heine Uuldriks, een poster van het eerste elftal, een Groningstalige bijdrage van Henk Puister, aandacht voor de jeugd en de sponsors, en een voorwoord van voorzitter Peter Seip.

De gids is een uitgave van Slim Communiceren BV.


Auteur

Marc Jansen