Famke Louise op Noorderslag

HOOGEZAND

Famke Louise staat zaterdag 19 januari op Noorderslag. Dat heeft Eurosonic Noorderslag (ESNS) donderdag bevestigt.

Naast Famke Louise bevestigt ESNS Thomas Azier, Nielson, Ploegendienst, Latifah, Jarreau Vandal Live, Lewsberg, LYZZA, Sheila and the Kit en YĪN YĪN voor een optreden op Noorderslag, dat traditiegetrouw op de zaterdag van ESNS plaatsvindt in de Groningse Oosterpoort.

ESNS

De aankomende editie van ESNS is van 16 tot en met 19 januari. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 173 opkomende Europese acts, die in januari op Eurosonic aantreden. In de komende weken worden meer namen bekendgemaakt voor zowel Eurosonic als Noorderslag.

Noorderslag toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent. Eerder bevestigde het Groningse showcasefestival al Rondé, Jeangu Macrooy, Donna Blue, Feng Suave, Jiri11, Kita Menari, Marlene Bakker, Nona, Young Ellens, Karel en Rimon.

Tickets zijn beschikbaar via esns.nl.