Kaartverkoop ‘De Vrienden van Sportplein’ begonnen

VEENDAM

Onder de noemer ‘De Vrienden van Sportplein’ wordt zaterdag 23 maart een feestje gevierd in de Sorghvliethal in Veendam. Aanleiding is het 10-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein in Veendam.

Hoofdact is This is Beethoven, een professionele band die het begrip coverband naar een hoger niveau probeert te tillen. This is Beethoven presenteert een show waarin muziek van de grootste artiesten voorbijkomt. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; de zangers en zangeres van This is Beethoven zingen niet alleen, ze dansen ook de sterren van de hemel. Een ledwall van maxmaal 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor voor deze show.

Lees verder na de video.

Line-up

De line-up van ‘De Vrienden van Sportplein’ bestaat verder uit Helemaal Hollands, Orlanda en Ronnie Ruysdael. ‘Resident dj’ Peter Mans neemt plaats achter de draaitafels voor ‘Het Foute Uur’.

Kaarten (à 25 euro) zijn onder meer verkrijgbaar bij Primera Hoogezand en op www.vanplan.nl. Voor groepen zijn groepstickets verkrijgbaar. Bij de aankoop van 9 kaarten is de 10de kaart gratis. Bovendien krijgt de gehele groep bij binnenkomst een presentje. Ook is een beperkt aantal jubileumtickets (à 10 euro) verkrijgbaar.

Het feest is uitsluitend bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.


Auteur

Marc jansen