Albert Heijn voorziet v.v. Hoogezand van brood

HOOGEZAND

. De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand heeft een contract afgesloten met Gina Lamberts, van Albert Heijn Hoogezand. De supermarkt in het winkelcentrum de Hooge Meeren heeft een groot reclamebord op de tribune.

Als tegenprestatie krijgt de gehele 1ste selectie, technische staf, medische staf, maar liefst twee keer per jaar, ingrediënten voor een uitgebreide broodmaaltijd.

Zondag 16 december is de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2018, tegen FC Lewenborg, uit Groningen. Voorafgaande aan de wedstrijd gaat het eerste team genieten van een uitgebreide broodmaaltijd aangeboden door Albert Heijn Hoogezand, in de kantine van de Rood- Zwart combinatie die mee draait bovenin in de 2e klasse van de KNVB.

Het hoofdbestuur en de sponsorcommissie zijn zeer content met deze combinatie van de groot grutter en de voetbalvereniging. De eerst volgende broodmaaltijd wordt aangeboden bij de laatste thuiswedstrijd in Mei 2019 ook weer in de kantine op sportpark de Kalkwijck in Hoogezand.