Gratis interactief kinderconcert door Fanfarecorps HS

HOOGEZAND - Op zondag 24 maart aanstaande heet Fanfarecorps HS alle kinderen in de gemeente Midden-Groningen welkom in het Kielzog om samen een geweldig concert te geven. Meezingen, meespelen, mee-dirigeren; tijdens dit concert kan het allemaal.

Het concert begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Het programma duurt ongeveer een uur, zodat het ook voor jonge kinderen leuk is. Tijdens het programma zullen de ouders en kinderen van het nieuw opgestarte Ouder&Kind Orkest voor het eerst het podium betreden!

Voor alle leeftijden

Muziek is er voor alle leeftijden, maar vooral kinderen kunnen zich er helemaal aan overgeven. Daarom organiseren we speciaal voor hen jaarlijks een interactief kinderconcert. Samen met een verteller nemen we de kinderen mee in de meeslepende muziek van films en verhalen als Harry Potter, Peter Pan, Aladdin en De Kleine Zeemeermin! We nemen kleine instrumenten mee, zodat iedereen mee kan spelen, dansen en zingen.

Leuk en leerzaam

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Daarom startte het Fanfarecorps vorig jaar met het Ouder&Kind Orkest. In het Ouder&Kind Orkest leren ouders samen met hun kind (tegelijkertijd) een instrument te bespelen. Nu de eerste ouders en kinderen van het Ouder&Kind Orkest een tijd lang les hebben gevolgd, zullen ze samen met het fanfarecorps laten horen wat ze kunnen!

Interesse om mee te doen met het Ouder&Kind Orkest? Neem dan contact op via www.fanfarecorps-hs.nl. Wil je eerst eens kijken wat zo'n orkest nou doet? Dan zien ze je graag op zondag 24 maart!