De Ierse Henry Girls opnieuw naar Hoogezand

HOOGEZAND - The Henry Girls komen zaterdag 13 april optreden in de grote zaal van Hotel Faber. Ze zijn voor de derde keer bij Noordmuziek en wegens groot succes in 2015 en 2017 deze keer in de grote zaal van Hotel Faber te Hoogezand!

De drie Ierse zussen doen deze keer een tour van 7 optredens in Nederland. Hun aanstekelijke vrolijkheid staat garant voor een heerlijke avond met het beste van wat Ierland te bieden heeft.

Karen, Joleen en Lorna McLaughlin spelen allerlei instrumenten zoals viool, harp, piano, accordeon, fluit en bodhran. Ze zingen prachtig close harmony en doen daarbij soms aan de Andrew Sisters denken, maar dan wel op hun eigen manier.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur Zaal open: 19.00 uur. Entree € 17,- p.p. Betaling graag contant, pinnen aan de zaal is niet mogelijk.

Reserveren kan via info@noordmuziek.nl of telefonisch via 06-121 40 430. Vooraf toegangskaart(en) kopen, kan dat bij: Drukkerij Comprint – Noorderstraat 81-83, Sappemeer of bij Evelyn Novacek – Meint Veningastraat 132, Hoogezand.