Paasworkshop Bloemschikken bij Groei & Bloei Midden-Groningen

HOOGEZAND - Groei & Bloei afdeling Midden-Groningen houdt zaterdag 13 april een Paasworkshop bloemschikken in Brandpunt. De cursus wordt verzorgd door Linda Eising.

Tijdens de workshop heeft u de keuze uit twee voorbeeldstukken. Deze voorbeeldstukken zijn geïnspireerd op materialen en technieken die Linda tegenkomt bij haar nationale en internationale werkzaamheden. De keuze is het maken van een arrangement op OASIS steekschuim of een verticaal object met reageerbuisjes. Deze reageerbuisjes gaan we met een techniek bevestigen waardoor ze makkelijk te verwisselen zijn. Ook de takken die in beide stukken verwerk gaan worden gaan we op een technische manier plaatsen in het arrangement. Na de uitleg gaat u onder haar professionele begeleiding naar uw eigen wensen van kleur en materialen uw paas- / voorjaarscreatie maken.

Al het benodigde materiaal, inclusief het gebruik van gereedschap, wordt door Linda verzorgd. Dus wilt u niet alleen iets moois maken, maar ook genieten van informatie en technische tips kom dan zeker naar deze inspirerende workshop!

Opgave en kosten

Kosten incl. materialen en koffie/thee; leden € 35,00,- niet-leden € 40,-

Opgave voor 1 april info@midden-groningen.groei.nl of bellen naar Bert Twickler 06 21567663

Betaling bankrekeningnummer NL68ABNA 047 52 30 272 tnv KMTP Hoogezand-Sappemeer e.o. te Hoogezand ovv paasworkshop

Datum zaterdag 13 april, 10.00 tot ca 12.30 uur, Brandpunt, Noorderstraat 27, Sappemeer