Specsavers Hoogezand viert tweejarig jubileum

HOOGEZAND - Specsavers Hoogezand bestaat deze maand twee jaar. Al twee jaar voorziet het winkelteam de inwoners van Hoogezand en omgeving van professioneel advies. Een mijlpaal die de winkel uiteraard niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

Zo kunnen klanten een week lang, van 1 april tot en met 6 april, profiteren van feestelijke kortingen en verrassingen. In de feestweek ontvangen alle klanten namelijk 50% korting op een complete bril. Jos Kalk, mede-eigenaar: “Ik ben ontzettend trots op ons team, we hebben sinds onze deuren geopend zijn niet stilgezeten. We zijn het afgelopen jaar continu bezig geweest met het verbeteren van ons concept op het gebied van service, kwaliteit, product en nieuwe merken.”

Professionaliteit

“Wij vinden dat je met je ogen en oren uiterst zorgvuldig om moet gaan. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde optiekopleiding aan een overheidserkend MBO- of HBO-instituut”, aldus Kalk. Hetzelfde geldt voor hoorzorg: service en professionaliteit staan centraal en zijn gegarandeerd. Of het nu gaat om licht, of een complex gehoorverlies, klanten kunnen bij Specsavers altijd terecht bij een StAr (Stichting Audicienregister) geregistreerde audicien.

“De inwoners van Hoogezand en omstreken hebben ons twee jaar geleden hartelijk ontvangen. Mede dankzij hen kunnen we nu ons jubileum vieren. Daarom willen we graag iets terugdoen. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om tijdens de feestelijke actieperiode langs te komen”, aldus Kalk.