Auto’s wasssen voor het goede doel

HOOGEZAND - De VVD Midden-Groningen gaat zaterdag 6 april auto’s wassen voor het goede doel. Het geld dat de actie opbrengt is bestemd voor de KWF Samenloop voor Hoop.

„Alleen samen kunnen we de Samenloop voor Hoop in Midden-Groningen tot een geweldig resultaat brengen. Vele vrijwilligers zijn achter te schermen bezig om het weekend straks goed te laten verlopen. Dit vinden wij geweldig en dragen ook graag ons steentje bij met ons team. In de autowasstraat van TAMOIL hebben wij een partner gevonden om zoveel mogelijk geld bij elkaar te wassen. Van ‘s ochtends 10 uur tot ‘s middags 16.00 uur hopen wij u te mogen ontmoeten aan de Industrieweg 30 te Hoogezand. Wij zepen uw auto in waarnaar het voor perfectie door de autowasstraat heen gaat”, aldus de VVD.

De VVD Midden-Groningen steunt hiermee dus de KWF Samenloop voor Hoop. De derde editie zal op 22 en 23 juni 2019 in het Gorechtpark in Hoogezand gehouden worden. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm. Teamleden wisselen elkaar daarbij af op een parcours en dat 24 uur lang als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Elk team doet ludieke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kanker onderzoek. De VVD doet niet voor het eerst mee. Ook in 2016 heeft de partij een flink bedrag gedoneerd en heeft 24 uur meegelopen voor het goede doel.