Nieuw interieur voor restaurant van Hotel Faber

HOOGEZAND Het restaurantgedeelte van Hotel Faber heeft een complete metamorfose ondergaan. Frisse en moderne kleuren voeren de boventoon. Een licht plafond, duurzame LED verlichting, de vloer, meubels, decoraties, alles is veranderd.

„Wel met behoud van een sfeervolle en warme uitstraling”, aldus Frank Faber „Iedereen is welkom! Wij hebben een verzorgde menukaart met een ruime keuze. Uiteraars hebben we ook vegetarische gerechten. En alles uit eigen keuken.”

Buiten de kaart om hebben de koks regelmatig (regionale) specialiteiten, zoals nu verse asperges. „Het motto van onze koks is ‘eerlijk en heerlijk’.

Nieuw op de kaart is kaasfondue. Deze is per twee personen te bestellen en omvat gebakken champigons, uien, diverse groenten, brood en tortillachips. Biefstukreepjes en varkenshaasmedaillons zijn apart bij te bestellen”, aldus Frank.

Restaurant Faber is hét adres voor borrels, lunches, diners, high tea, warme-en koude buffetten, vergaderingen en feesten! Restaurant & café geopend ma t/m vrijdag. Zat. en zondag na reservering. Het hotel is 7 dagen per week geopend.

Voor informatie en reserveren; 0598-393336 www.hotelfaber.nl