Oneway is jarig en trakteert!

HOOGEZAND - Rijschool Oneway bestaat dit jaar op 4 mei alweer 15 jaar en dat laat eigenaresse Gea Woldhuis niet onopgemerkt voorbij gaan. Gea zit al 30 jaar in het vak en besloot 15 jaar geleden heeft zij besloten toch voor zichzelf te beginnen. Ook heeft zij de nodige bijscholing gedaan en cursussen gevolgd voor lesgeven aan mensen met verschillende vormen van autisme. Via een speciale manier van lesgeven en veel geduld worden doelstellingen behaald.

De lessen worden gegeven in een Volkswagen Tiguan of een Seat Leon. „Wij maken als rijschool gebruik van methodische instructie. Dit betekent dat je rijdt volgens een goed en beproefd lesprogramma waarin de moeilijkheidsgraad systematisch wordt opgeschroefd. Op deze manier ben je straks helemaal klaar voor je rij-examen”, legt Gea uit.

Wegens ons 15 jarig bestaan heeft Gea twee leuke acties op poten gezet. Op onderstaande pakketten wordt €70.- korting gegeven.

35 rijlessen + Praktijkexamen van € 1569.- voor = €1499

40 rijlessen + TTT + Praktijkexamen van €1769.- voor = € 1699

„Deze verjaardag delen wij de cadeaus uit. Je krijgt namelijk de theorieboeken t.w.v. €40.- van ons, bij aankoop van een lespakket.” De actie is geldig tot en met 1 juni.