Moederdagontbijt bij HS’88 zeer geslaagd

HOOGEZAND - Zaterdag 11 mei verzorgde de PartySquad van HS’88 een Moederdagontbijt voor de spelersmoeders van jeugdspe(e)l(st)ers van HS’88.

De voetbalvereniging vond het tijd worden om de “echte helden van de velden” in het zonnetje te zetten. Deze moeders zorgen er iedere week maar weer voor dat de spelers op tijd op het veld staan en dat hun kleren weer keurig zijn gewassen. Ook rijden ze soms de kinderen naar de uitwedstrijden en staan ze op gezette tijden te helpen met koffie schenken in de kantine.

„Hoog tijd om eens een keer wat terug te doen voor deze toppers en daar was dit ontbijt voor bedoeld”, aldus de club. Het was een eersteklas ontbijt met verse kaiserbroodjes en croissants beschikbaar gesteld door echte bakker Vegter te Sappemeer, met allerlei soorten beleg. Uiteraard ontbrak het eitje niet en ook was er een lekkere smoothie. Menig vader keek met een jaloerse blik naar de genietende moeders.

Na het heerlijke ontbijt lekker nog even lekker zoon of dochter aanmoedigen en de dag kon eigenlijk al niet meer stuk. Een zeer geslaagd ontbijt en zeker voor herhaling vatbaar.