Op=Op Voordeelshop in Hoogezand blijft gewoon open

HOOGEZAND - De winkel van Op=Op Voordeelshop in Hoogezand blijft gewoon open. Dat bevestigt eigenaar Inge Venema. "Dat geldt ook voor de negen andere franchise winkels in bijvoorbeeld Stadskanaal en Veendam."

De budgetdrogisterij Op=Op Voordeelshop met zo'n 140 winkels in Nederland is eind maart failliet verklaard. Achter de schermen is hard gewerkt om een doorstart te realiseren. Dat is helaas niet gelukt.

"We krijgen in onze winkel dagelijks veel vragen van onze trouwe klanten of de winkel in Stadskanaal ook wordt gesloten", vertelt Inge. "Gelukkig kunnen we antwoorden dat ze nog gewoon bij ons A-merken voor de allerlaagste prijzen kunnen kopen. Van scheermesjes tot afwasmiddel en van tandpasta tot wasverzachter. En nog veel meer, zoals prachtige cadeau sets."

Ondanks het faillissement van Op=Op Voordeelshop lukt het Inge en haar medewerkers nog steeds om een uitgebreid assortiment te presenteren in de winkel in Stadskanaal. "We moeten nu wel andere wegen bewandelen om producten te bestellen. Dat kost veel tijd en energie, maar het lukt nog steeds."