Inschrijving Tienkamp Zuidlaren

ZUIDLAREN - Op vrijdag 21 juni 2019 vanaf 19:00 uur wordt voor de twaalfde keer de tienkamp met verschillende sport- en spelonderdelen georganiseerd in Zuidlaren.

In de afgelopen jaren is er veel energie in de organisatie van de tienkamp gestoken door de horecaondernemers van Café de Vliegh, Eetcafé Cosineros en De Gouden Leeuw. Sinds dit jaar ligt de organisatie in handen van de Stichting Tienkamp Zuidlaren. Voor de deelnemers en het publiek zullen er weinig veranderingen merkbaar zijn. De voorbereidingen worden nog steeds getroffen door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Tienkamp Zuidlaren Wisselkei

De deelnemers strijden om de felbegeerde Tienkamp Zuidlaren Wisselkei. Er kunnen 22 teams van minimaal 4 en maximaal 6 personen deelnemen. Deelname is vanaf 16 jaar.

Er is inmiddels een grote diversiteit aan teams in de vorm van vrienden, collega’s, stamgasten, bedrijven en andere groepsvormen. De deelnemers krijgen tien posten voorgeschoteld die op de snelste tijd of met het vergaren van de meeste punten uitgevoerd moeten worden. Ook aan de toeschouwers wordt natuurlijk gedacht. Er is rebus waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Natuurlijk is er muziek, zijn er hapjes en verdere theatrale aankleding om bij zowel deelnemers als publiek een grote glimlach op het gezicht te toveren. Plezier hebben is waar het om draait bij dit gezellige evenement. Het doel van de Tienkamp is om elk jaar een zo spectaculair mogelijk programma te maken voor de deelnemers en het publiek. Door de medewerking van een groot aantal sponsoren en de gemeente Tynaarlo kan dit gerealiseerd worden. Alle sponsoren staan vermeld op de site van de Stichting Tienkamp Zuidlaren.

Deelname Tienkamp

Teams die willen deelnemen aan de Tienkamp kunnen zich vanaf woensdag 15 mei 2019 inschrijven. Dit kan via de link op de website www.tienkampzuidlaren.nl. Contactinformatie en foto’s staan op de website www.tienkampzuidlaren.nl. Ook kan je de laatste ontwikkelingen volgen door de Facebookpagina Tienkamp Zuidlaren te liken.