Cocoon Coffee & More is open

HOOGEZAND - Cocoon Coffee & More is geopend in Hooge Meeren, Hoogezand.

Cocoon is een espresso/loungebar met een echte barista die van de beste koffiebonen een heerlijke kop koffie voor u kan maken. Daarnaast biedt onze uitgebreide theekaart u veel keus voor een heerlijk potje losse thee. Voor zowel onze koffie als thee is gekozen voor een leverancier uit de regio. „Wij halen onze koffie bij microbranderij Koffiestation uit Groningen en onze thee komt van de Theefabriek uit Houwerzijl. Het gebak dat wij serveren komt van bakker Meijer, onze drank halen we bij Slijterij Alwijn en onze kaas en o.a. het overheerlijke tapasplankje van Kaashuis Wrongel. De ham van slager Post en zo hebben we getracht de plaatselijke middenstand op welke manier dan ook te betrekken bij ons bedrijf”, aldus het team van Cocoon.

De loungebar is kleinschalig en erop gericht om te kunnen genieten in een eigentijdse sfeer. De gerechten zijn zo samengesteld dat je niet aan tafel hoeft om het met mes en vork op te eten. „Heerlijk onderuit zitten en genieten.”

Zodra het weer het toelaat kun je bij Cocoon genieten op het terras. „Daar kunt u lekker blijven hangen onder het genot van een heerlijk biertje of goed glas wijn. Eventueel aangevuld met heerlijke borrelbites zoals ons Cocoon tapasplankje of een mandje met bitterballen.”

„Wij willen door een goede prijs/kwaliteitsverhouding, assortiment en uitstraling een breed publiek aan ons zien te verbinden die regelmatig terugkomt om bij ons te ‘cocoonen’.”