Organiseer een activiteit tijdens de Buitenspeeldag en zet Groningen op de kaart

In Groningen spelen kinderen op 16 plekken buiten tijdens de Buitenspeeldag!

Jantje Beton en Nickelodeon willen van Nederland één grote speelplek maken. Op woensdag 12 juni staat de 12e Buitenspeeldag voor de deur. In het hele land hebben al meer dan 548 speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven en gemeenten een activiteit aangemeld.

Ook in Groningen wordt op 12 juni volop buiten gespeeld! In de provincie zijn al 16 activiteiten. Maar dat moeten er nog veel meer worden. Help mee deze 12e editie tot een nog groter succes te maken. Meld je speelactiviteit aan op www.buitenspeeldag.nl.

Buitenspeeldag in Groningen

In Groningen worden al 16 activiteiten georganiseerd. In Midwolda kunnen kinderen zich laten schminken of racen met skelters. Daarnaast is in Groningen een groot tropisch feest met 30 verschillende activiteiten bijvoorbeeld tropische straatspelletjes, tropisch knutselen of fruitspiesjes maken. Dat zijn maar twee van de vele leuke activiteiten die georganiseerd worden in Groningen. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Organiseer jij ook een activiteit? Meld nu snel je Buitenspeeldag aan en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij!’ spandoek! Aanmelden kan tot 12 juni via www.buitenspeeldag.nl.

Spelen is superbelangrijk

Nickelodeon en Jantje Beton willen dat kinderen meer buiten gaan spelen en organiseren daarom gezamenlijk de Nationale Buitenspeeldag en roepen speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag activiteit te organiseren. Doe je dit jaar ook mee?

Wie vindt buitenspelen nou niet leuk?! Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Daarnaast gaat Nickelodeon ieder jaar op zwart tijdens de Buitenspeeldag om het buitenspelen te stimuleren.