Erben Wennemars maakt uitslag Clubkas Campagne bekend

REGIO - Vanavond (15 mei) wordt de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank Clubkas Campagne tijdens de feestelijke finaleavond.

Er zijn 190 deelnemende verenigingen en stichtingen, vanuit de hele regio. Uit de plaatsen Veendam, Hoogezand, Slochteren, Haren, Groningen en alles wat er tussen ligt. Met 4 categorieën; ‘Natuur, milieu en overig’, ‘Sport’, Kunst en Cultuur’ en ‘Maatschappij en Educatie’ is de diversiteit zeer groot. Alle deelnemende verenigingen zijn aanwezig om hun cheque persoonlijk op te halen. Die krijgen ze uit handen van Erben Wennemars. Erben vertelt ook een verhaal vanuit zijn sportcarrière.

De finaleavond start om half 8 in EM2 op het Suikerunieterrein in Groningen.

Ondersteuning van verenigingen en stichtingen

Rabobank Stad en Midden Groningen organiseert de Rabobank Clubkas Campagne. De Clubkas campagne is bedoeld voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Stad en Midden Groningen bankieren. De bank stelt meer dan een ton beschikbaar aan deelnemende verenigingen en stichtingen. Met de Rabobank Clubkas Campagne hebben clubs zelf invloed op de bijdrage die in de vorm van sponsoring wordt gegeven.

Wat is Rabobank Clubkas Campagne?

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks een maatschappelijke doel van een vereniging of stichting te realiseren. De leden van de bank in Stad en Midden Groningen bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund én voor welk bedrag. „Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden”, aldus de Rabobank.

Elke stem heeft waarde

In 2019 stelt Rabobank Stad en Midden Groningen meer dan een ton beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging of stichting. Alleen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen stemmen en mogen vijf stemmen uitbrengen via de stemmodule, iedere stem is 5 euro waard. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.