APSolar, dé specialist voor zonne-energie

HOOGEZAND - APSolar is gespecialiseerd in advies en installatie van zonnestroomsystemen. Het bedrijf uit Hoogezand wil zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen. Op die manier besparen klanten flink op hun energiekosten en tegelijk wordt er samen met de klanten gewerkt aan een duurzame toekomst.

APSolar levert voor zowel de particuliere als zakelijke markt voor betaalbare prijzen zonnestroomsystemen, gecombineerd met deskundig advies. Elke week installeren eigen installatieteams zo'n 40-60 nieuwe zonnestroomsystemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uitsluitend A-kwaliteit onderdelen, zoals QCells en Suntech panelen, Trannergy en SolarEdge omvormers en roestvrij staal montagemateriaal. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne-Energie én in het bezit van het kwaliteitslabel Erkend Installateur. Met dit erkende kwaliteitslabel geeft APSolar de klant nu nog meer zekerheid over de kwaliteit van installatie of gegeven advies. De klant heeft tevens door de verzekerde garantie zekerheid dat de investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. APSolar onderscheidt zich hiermee dan ook in de markt als vakman en technisch specialist.

Nieuwsgierig wat APSolar voor u kan betekenen? Breng gerust eens een bezoekje aan de vestiging in Hoogezand of Hoogeveen waar u in de showroom de zonnepanelen en bijbehorende materialen kunt bekijken, aanraken en beleven. De medewerkers heten u van harte welkom! Neem voor meer informatie een kijkje op www.apsolar.nl.