Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen van start

HOOGEZAND - De programmapresentatie in het Kielzof is geweest, de nieuwe brochure ligt bij velen op de deurmat en daarmee is de vroegboekperiode voor seizoen 2019-2020 gestart.

Programmapresentatie een succes

Afgelopen woensdag werd voor een volle theaterzaal het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd. Ids Dijkstra nam het publiek persoonlijk mee door het programma aan de hand van foto’s, filmpjes en previews van artiesten. Van gierend lachen om Ronald Smink (Comedynight) naar kippenvel en hier en daar een traantje om de nummers van Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018. Ernest Beuving zong gevoelige nummers van zijn muzikale held Leonard Cohen en maakte weer de gekke grappen zoals je van hem gewend bent.

Theaterbrochure

Degene die de theaterbrochure nog niet ontvangen heeft, kan deze afhalen bij de balie van Kielzog. Wil je hem volgend jaar thuisbezorgd krijgen? Geef je adresgegevens door: publiciteit@kielzog.nl.

Vroegboekkorting

Bestellen kan via het formulier in de nieuwe theaterbrochure en natuurlijk via http://www.kielzog.nl

Op bestellingen tot en met 30 juni geldt een vroegboekkorting van 10%, met uitzondering van gastoptredens, stand-up starters, abonnementen op Aigenhaimers en NNO concerten.

Het nieuwe theaterseizoen in grote lijnen is een bombol theaterprogramma vol variatie. Cabaret, toneel, jazz, country, pop, musicals en dit jaar ook: stand-up en magie!

Sta-/zit concerten

Komend seizoen zijn er een aantal concerten waarbij de zaal tot concertzaal wordt omgebouwd, zodat er naast zitplekken ook ruimte is om te dansen. Een concert waarbij het moeilijk zal zijn te blijven zitten is de man die op voorkant van de theaterbrochure te zien is: Jimmy Bellmartin. Deze fenomenale soul-zanger, die in 2018 de Voice Senior won, zet samen met een 9-koppige soulband een spetterende show neer. Over deze intrigerende persoonlijkheid ga je zeker meer horen.

Topvoorstellingen

Voorstellingen die dit jaar met een ‘top’ zijn bestempeld, en je dus gegarandeerd een topavond bezorgen zijn onder andere, Dana Winner en Stef Bos, de Dutch Eagles, Sun Records, CCR-The Fortunate Sons, The Best of Britain en de internationale theaterprogramma’s van Raices Cubanas en het Don Kozakkenkoor. Nog een topvoorstelling is de grootse musical van eigen bodem Haal Het Doek Maar Op, met o.a. Mariska van Kolck, Tony Neef en Willemijn van Holt.

Tips van Ids

En dan de kleine parels: de ‘Tips van Ids’. Dit zijn onder andere Izaline Calister, Yora Rienstra, Saskia Temmink (Sneeuw doet Pijn), en de Meiden van LOS.

Naast het programma in de theaterzaal zijn er natuurlijk weer de Aigenhaimers- en de Koopzondag Live concerten in het Grand Café op zondag. Het zondagmiddagprogramma is uitgebreid met het stand-up comedy programma ‘Stand Up Starters’, samengesteld door comedian Ronald Smink.

Kielzog wil de lokale artiesten wat meer aandacht geven. Noordelijke producties zijn te herkennen aan een icoon met een ‘N’ in de theaterbrochure en op de website. Voor liefhebbers van streektaalmuziek en klassiek zijn er weer voordeelabonnementen beschikbaar. Voor theaterbezoekers die zich graag laten verrassen is er de Blinddatekaart.