Vijf jaar Floris Fietsen

HOOGEZAND - Floris Fietsen is volop in beweging. De speciaalzaak bestaat ondertussen alweer 5 jaar, en „daar zijn we maar wat trots op”, zegt Floris.

Een ingewikkelde verklaring is er volgens Floris Fietsen-eigenaar Floris van Soldt niet voor de goede ontwikkeling. Klanten van Floris Fietsen zijn altijd tevreden en die lijn wil het bedrijf doortrekken richting de toekomst vertelt Van Soldt.

Helpen mensen graag op weg

„Wij helpen mensen graag op weg, en dan we nu al vijf jaar. We beschikken over een winkeloppervlakte (230 vierkante meter) met een uitgebreid assortiment fietsen en kleding voor de sportieve fietser, maar ook over een ruimere werkplaats waar onze gecertificeerde medewerkers alle merken fietsen onder handen kunnen nemen." Uniek bij Floris Fietsen is 5 jaar gratis garantie.

Dankzij onze ruime openingstijden, we zijn de enige fietsenzaak waar je bijna iedere dag vanaf 8 uur al welkom bent, kunnen we je al helpen voordat je naar je werk of school gaat. Ben je namelijk onderweg naar werk of school en ondervind je problemen, dan is er direct hulp beschikbaar en mocht het onverhoopt langer duren, dan staat er altijd een leenfiets klaar."

Testen

“Er zijn tegenwoordig allerlei e-bike tests. Maar deze zijn lang niet altijd even betrouwbaar of onafhankelijk”, weet Floris van Soldt. “Eigenlijk is er maar 1 betrouwbare test: die van de gebruiker zelf.” Hij nodigt daarom iedereen uit om geheel vrijblijvend een testrit van 20 kilometer te maken. „Zo kun je het best ervaren welke e-bike het best bij je past.”

„De komende tijd hebben we diverse acties met rondom het thema 5, zie ook onze advertentie in deze krant”, besluit van Soldt.