Nieuwe stallingruimtes voor bussen Nationaal Bus Museum

ZUIDBROEK - Het Nationaal Bus Museum wil langs deze weg iedereen heel erg bedanken bij het meedenken en het aanleveren van tips/suggesties die uiteindelijk geleid hebben dat zij voor hun zestal unieke en authentieke autobussen nieuwe stallingruimte hebben gevonden in verschillende locaties in Midden Groningen.

Voor het Nationaal Bus Museum was het van heel groot belang dat deze authentieke en historische autobussen niet verloren te laten gaan en te zijner tijd te herstellen en weer in oude staat terug te brengen.

Busverhuur

Zin in een verrassend uitstapje met een historische bus? Het Nationaal Bus Museum heeft een leuk arrangement. Een rit in een oldtimer geeft een bijzondere historische reisbeleving. Het NBM biedt U de mogelijkheid om samen in een oldtimer bus op stap te gaan. Kinderen maken zo in de praktijk kennis met het busvervoer van vroeger. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het NBM via tel 0598-383004 of via mail info@nationaalbusmuseum.nl.

Het Bus Museum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur en is in de vakantie gewoon geopend!

Mini-expositie in het Bus Museum

In het kader van D-day en mede ook door de grote belangstelling voor de mini-expositie van “De Bus van mobilisatie tot Noodwoning” heeft het Nationaal Bus Museum besloten deze mini-expositie te verlengen tot 6 juni 2019. U bent van harte welkom.