Alleenstaande ouderen op pad met Lionsclub Skiramere

SLOCHTEREN - Lionsclub Skiramere Slochteren heeft op 24 mei een middagje uit georganiseerd voor een groep van 23 alleenstaande ouderen. Via Sociale Wijkteams en kerken werd een aantal personen voorgesteld om deel te nemen. De deelnemers kwamen uit Slochteren, Siddeburen, Noordbroek, Froombosch, Schildwolde en Harkstede.

Lionsclub Skiramere Slochteren verzorgde een leuke middag waarbij de leden voor het vervoer zorgden en de deelnemers vergezelden. Er werd een bezoek gebracht aan het MuzeeAquarium in Delfzijl waar er door de gidsen van het museum een interessante en leerzame rondleiding werd gegeven. Na het museumbezoek werd door een goed verzorgde High Tea aangeboden in het Eemshotel waar nog even gezellig nagepraat werd. Het was voor iedereen een gezellige en geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

De Lionsorganisatie zet zich in voor sociale doelen en vond het belangrijk om deze middag te voor deze groep te organiseren. Door het verkopen van open haardhout tijdens de Kerstmarkt 2018 op Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren was deze actie mogelijk.