Stratenvoetbal Froombosch

FROOMBOSCH - Jaarlijks na afloop van het seizoen organiseert vv Froombosch het stratenvoetbaltoernooi voor alle inwoners van Froombosch en sinds 2016 ook voor de inwoners van Kolham en omgeving. Op 15 juni 2019 zal al weer de 39e stratenvoetbaltoernooi worden gehouden.

Tevens is dit de start van de jaarlijkse feestweek (event).Daarbij wordt gespeeld op een half veld (7 tegen 7).

Nu alweer 38 jaar geleden is dus het idee ontstaan een soort van straatvoetbal toernooi te organiseren. Wat is er niet mooier om met jouw buurt/straat lekker te kunnen voetballen. En stel dat je wint en je staat in de finale tegen een andere straat en je wint die grote cup met die grote oren beschikbaar gesteld door Johan Boltjes! Mooier kan het toch niet? De zomer kan niet beter beginnen, want elke keer als je de deur uit komt begint de buurman weer over die geweldige finale en dat finale feest met dat Unique stukje muziek en de geweldig Bbq van keurslager Boltjes.

Opgave

Deelname is gratis. Wilt u ’aansluitend naar de BBq dan is opgave verplicht. Kosten Bbq € 12,50 pp en kinderen t/m 14 jaar € 6,00 per persoon. Muzikale omlijsting door stemmingsorkest Unique.

Opgave voor het voetbal en/of BBQ is mogelijk in de kantine of op 06-23419442