Pure Food Happy Life

HOOGEZAND - Sinds 3 jaar werkt Jacqueline Kruijer in haar praktijk Pure Food Happy Life, als Orthomoleculair Epigenetisch therapeut.

„Orthos staat voor goed/recht/gezond, en moleculair betekent de moleculen betreffende. Je wordt geboren met bepaalde genen en alles wat van buiten je systeem komt is epigenetisch. Denk hierbij aan voeding, trauma’s, stress, medicijnen , alcohol enz”, legt Jacqueline uit.

„Deze factoren kunnen je systeem verstoren”, stelt ze. „In de orthomoleculaire geneeskunde gaat het erom de juiste stoffen in de juiste hoeveelheid individueel in te zetten en irriterende stoffen weg te halen, zodat er een positief gezondheidseffect ontstaat. Het zelfherstellende vermogen van ons lichaam staat hierin centraal. Door middel van een uitgebreide intake en eventueel nader onderzoek (bloed/urine/ontlasting/haarmineralen/speeksel onderzoek) komen we erachter waar het systeem vastloopt en kunnen we aan een oplossing gaan werken.”

In haar praktijk helpt ze mensen die kampen met over-en ondergewicht, obstipatie, diarree, Crohn, Collitus ulcerosa, reuma, diabetes, artritis, artrose, schildklierproblemen, depressie, psoriasis, acné, fibromyalgie, PCOS, vermoeidheidsproblemen, cholesterol- en verteringsproblemen.

„Veel van de mensen die ik heb mogen helpen zijn nu medicijn en pijnvrij.”Sinds 1 april 2019 werkt de therapeute vanuit haar praktijk aan huis.

„Ieder mens is uniek en daarom werkt voor de een iets wel, terwijl hetzelfde bij de ander een totaal averechts effect heeft. Het is dan ook verstandig om naar een professional te gaan en niet zelf aan te modderen met vaak nog meer verstoringen tot gevolg.”

Ik ben aangesloten bij de MBOG, de Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. De consulten worden daardoor vanuit de aanvullende verzekering (grotendeels) vergoed.

Heeft u lichamelijke en/of geestelijke problemen waar u niet uitkomt, en gaat u voor de natuurlijke aanpak, dan wil ik u heel graag helpen!

U kunt mij ook vinden op de webshop van meedoenmiddengroningen.nl

Pure Food Happy Life! is te vinden aan de Zuiderlaan 6 in Hoogezand Zie ook http://www.purefood-happylife.nl