Gepimpte auto’s komen samen in Kiel-Windeweer

KIEL-WINDEWEER - Op 16 juni vindt er een carmeeting plaats op het evenemententerrein van Evenementenmarkt ‘de Toekomst’ in Kiel-Windeweer.

Op deze carmeeting worden gepimpte en bijzondere auto’s door hun eigenaren getoond en vertellen zij trots wat zij aan hun auto hebben gepimpt.

Het pimpen van auto’s is vaak kosmetisch te zien, maar ook onder de motorkap zijn vaak de nodige aanpassingen gedaan, ook zijn de meeste auto’s voorzien van een geweldige geluidsinstallatie.

Evenementenmarkt ‘de Toekomst’ geeft tijdens dit evenement de regie, aan ‘Carmeet Groningen’. „We zijn deze samenwerking aangegaan, omdat ‘Carmeet Groningen’ de hobby van het pimpen van auto’s op een positieve manier naar buiten wilt brengen”, aldus de club.

Er zullen zondag minimaal 100 eigenaren van gepimpte auto’s hun trots showen. Ook wordt er een ‘sun and shine’ gehouden, hier wordt de mooiste gepimpte auto gekozen.

Nico Transport stelt parkeerruimte beschikbaar waar ook auto’s worden geshowd, en het eigen wagenmaterieel ook bekeken kan worden. Toeschouwers kunnen een parcours lopen langs de auto’s en stands van de sponsoren.

Deelnemen voor mensen met een gepimpte auto’s, oldtimers of andere niet alledaagse auto’s kan nog. Via de Facebookpagina van Carmeeting Groningen kun je je aanmelden voor het evenement. Bezoekers zijn van harte welkom.

De entree bedraagt € 2,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee.

Het evenement is van 10.00 tot 17.00 uur.